Aanmelden / Opzeggen

Aanmelden lidmaatschap

Lid worden van GAVOC’10 is erg eenvoudig. Vul het inschrijfformulier volledig in, verstuur het naar leden@gavoc10.nl en wij doen de rest! 

De voorwaarden die verbonden zijn aan het lidmaatschap van GAVOC’10 zijn opgenomen in het Huishoudelijk Reglement. Heb je vragen of wil je meer informatie over het lidmaatschap van GAVOC’10? Neem dan contact op met jeugdzaken@gavoc10.nl (jeugd t/m 18 jaar) of met communicatie@gavoc10.nl / secretariaat@gavoc10.nl (senioren).

 

Wijzigen of opzeggen lidmaatschap

Het opzeggen van het lidmaatschap of het doorgeven van alle wijzigingen (als je bijvoorbeeld verhuisd bent of een andere rekeningnummer hebt gekregen e.d.) kan door het wijzigingsformulier te downloaden, in te vullen en te mailen naar: leden@gavoc10.nl

Bij beëindiging van het lidmaatschap moet rekening gehouden worden met de voorwaarden die in het huishoudelijk reglement van de vereniging zijn vastgelegd. Een opzegging van het lidmaatschap wordt altijd schriftelijk bevestigd door de ledenadministratie. Heb je het wijzigingsformulier ingevuld en ingediend, maar nog geen reactie hierop gekregen? Neem dan even persoonlijk contact op met de ledenadministratie.

Stel ook je trainer(s), coach(es) en teamgenoten tijdig op de hoogte wanneer je besluit om te gaan stoppen! Dit wordt door iedereen erg gewaardeerd. 

Studentenregeling

Voor het seizoen 2020/2021 is er een mogelijkheid voor studenten om minder contributie hoeven te betalen. Dit kan door middel van het invullen van onderstaand formulier. Dit geld alleen voor personen die in het jaar van 2020 tot 2021 nog student zijn.